Vandring runt Stora Hammarsjön

Den 24 februari, dagen Ryssland valde att invadera Ukraina försvann corona likt snön på backen en varm vårdag. Det är av yttersta vikt att samlas fysiskt, i synnerhet i en tid då vi är mer polariserade än någonsin i modern tid. Den 5 mars, samlades ett 15-tal nationalister plus barn för att umgås i det fria, i en betydande miljö. Dagen till ära stod Stora Hammarsjön på agendan.

Stora Hammarsjön ligger i Hammarsjöns friluftsområde strax norr om Hultsfred.
Här finns även Hammarsjöleden och Björnnässlingan.
Leden vi valde är runt 1.2 mil, och lämpar sig perfekt som en endagsutflykt för hela familjen. Leden går på smala fina stigar, som mer eller mindre går bredvid sjön under hela vandringen. Efter halva sträckan finns en grillplats. Där stannade vi för att över öppen eld grilla lite korv och fylla på energireserverna samt lite andrum och möjlighet att diskutera om vår samtid och framtid. Efter dryga timmen, fortsatte vi i den vackra tallskogen som under denna soliga dag, släppte in ett härligt ljus över oss. Efter drygt 4 timmar med uppehåll hade vi gått runt hela sjön. Vi vill tacka alla denna härliga dag och hoppas att vi möts igen.

Svenska intressen är en helt partipolitiskt obunden förening. Vi stöttar däremot alla svenskvänliga nationella organisationer, nätverk och partier som arbetar för svenskarnas väl.
Vi organiserar allt från samåkning till demonstrationer, torgmöten och föreläsningar. Vi anordnar nationaldagsfirande, middagar och vandringar m.m.
Vill ni träffa andra svenska nationalister, eller är ni intresserad på att följa med oss på olika aktiviteter så är ni varmt välkommen!

Kommentarer inaktiverade.