Valrörelsen är i gång för Alternativ för Sverige

En solig och skön dag den 12 mars på Stortorget i Gamla stan i Stockholm, hade Alternativ för Sverige sitt första torgmöte för i år. Detta var även starten för partiets valrörelse 2022.

Medlemmar från föreningen fanns på plats för att ta del av talen samt att prata med åhörare och representanter för partiet.

För ganska exakt fyra år sedan startades Alternativ för Sverige, vilket gör att det blir deras andra valrörelse. 2018 ställde dom endast upp i riksdagsvalet, där efter i kyrkovalet 2021. I vilket val man rönte stora framgångar och fick 3 mandat. Nu annonserade man att inte bara ställa upp till riksdagsvalet i september, utan även i landsting och utvalda kommuner runt om i Sverige.

Talare för dagen var partiordförande Gustav Kasselstrand, Evelina Hahne och Jeff Ahl.

Gustav Kasselstrand inledde sitt tal med orden; gör Sverige svenskt igen!
Han talade bland annat om de valfrågor som partiet kommer att driva i höstens val samt vilka frågor som är viktiga för partiet i allmänhet. Där frågor om återvandring, tjänstemannaansvar men även
återinrätta riksrätten som anlades i 1772 års regeringsform, för de politiker som har fattat ödesdigra beslut för Sverige och svenskarna. En regeringsform som avskaffades 1974.

Evelina Hahne pratade om hur och varför hon tog steget för att arbeta för AfS och svenskarna och hur hon vill att fler tar steget mot trötta politiker och för det svenska folket.
Jeff Ahl vände sig till de vänsterextrema soyapojkarna och flickorna som stod och skränade, att de någon gång kommer att växa upp och se hur verkligheten faktiskt är beskaffad och inte hur de fantiserar hur den bör vara.

Alternativ för Sverige kommer att åka land och rike runt denna valrörelse så passa på att växla några ord med representanter för partiet när de passerar din ort nästa gång.

Svenska intressen är en partipolitiskt obunden förening och tycker det är av yttersta vikt att partier likt Alternativ för Sverige går emot globalism och internationalism i stort, för att lyfta fram svenskarnas intressen.

Kommentarer inaktiverade.