Vandring med Svenska intressen i Vaggeryds kommun

Den 17 september begav vi oss ut i skogarna för en trevlig förmiddag i det fria, som även denna dag levererade ett kanon väder med höstens alla färger som följd.
Detta var den tredje vandringen i sin ordning som föreningen har anordnat under det gångna året – och som samlade ett tjugotal vandringslystna individer.

Vandringen tog sin rutt längsmed Höglandsleden i den östra delen av kommunen, med små fina stigar som går över ett kuperat landskap med en fantastisk vy. Efter dryga halvmilen tog vi en paus där vi grillade och drack lite kaffe med tillbehör, efter en och en halv timme var det dags att fortsätta vandringen till sin slutdestination.

Våra aktiviteter är lättsamma och passar alla att vara med på oavsett vilken politisk ståndpunkt man har, många gånger passar det även att ta med hela familjen på våra aktiviteter.

Vårt mål som förening är att samla människor lokalt och regionalt, där tankar och idéer kan utbytas för samtid och framtid under trevliga förhållanden.
Vi annonserar inte ut alla våra aktiviteter, så för er som tycker om att vara ute i naturen och vill uppleva Smålands vackra landskap, hör av er till oss för att få reda på vår nästkommande vandring, eller något av våra andra arrangemang och aktiviteter.

/Föreningen – Svenska intressen

Kommentarer inaktiverade.