Svenska intressen är inte bara en skogsmulleförening – vi paddlar även kanot.

22 juli anordnas en dag ute i den småländska myllan.
Samlingsplatsen var där slutdestinationen av paddlingen ägde rum. Väl på plats parkerades bilarna och en buss stod redo som tog oss vidare till kanoterna. Vid tiotiden var allt färdigt för avfärd!

Till en början trodde vi det skulle bli många stopp på grund av det låga vattenståndet men till vår förvåning – med en regnfattig säsong, så var det ganska gott om vatten i ån.
Efter drygt 2 timmars paddling och halva sträckan avklarad stannade vi för en paus – där tog alla upp sin matsäck med smörgåsar, fika och kaffe.
Efter en halvtimme fortsatte resan i ett väder som heter duga!

De sista kilometerna blev mer eller mindre till en tävling – vilket det lag som vann fuskade lite tack vare sitt genande över ett näs för att komma först vilket dom gjorde med endast ett tiotal meter.
Väl framme grillades korv och somliga tog även en öl för att fira sin ”vinst”.

Sammankomster likt denna är helt perfekt för att nätverka och knyta nya kontakter, så om du känner att detta hade varit intressant för just dig – tveka inte utan ta kontakt med oss för nästa sammankomst.

Denna dag var subventionerad av föreningen och vi vill därför också klämma in ett stort tack till alla som bidrar ekonomiskt till oss och gör det möjligt för allas plånböcker att delta!
Sammanfattningsvis var detta en riktigt trevlig dag! Vi vill tacka samtliga som deltog och hoppas att vi ses återigen.

Kommentarer inaktiverade.