Nationell Solidaritet – Hjälp oss hjälpa Jonas!

2012 anordnade Svenskarnas parti en 1 maj demonstration i Eskilstuna.

Under denna dag hade polisen underskattat vad som komma skall, vilket gjorde att motdemonstranterna kom för nära. Detta gör att polisen blev mycket nervösa, som sedermera skapar en situation som dom själva har svårt att lösa.
Då stämningen blir hätsk börjar stenar och glasflaskor falla över demonstrationståget från ”revolutionärer” och annat löst folk som polisen inte har någon som helst koll på, vilket leder till än mer tryckt situation som slutligen gjorde att de som befann sig i demonstrationståget blev något upprörda, och att man därefter försöker att trycka sig igenom polisens avspärrning/kedja för att freda och skydda sig.

Dåvarande partisekreteraren Jonas Andersson ansågs vara ansvarig för denna sammankomst då det var han som b.la förde dialog med polisen.
Den 24 maj 2017 döms Jonas för ”våldsamt upplopp samt anförare till våldsamt upplopp” till böter och samhällstjänst.

Som den förening vi är, som arbetar för svenskarna och dess intressen känner vi en självklar solidaritet med Jonas och tänker hjälpa honom så långt det är möjligt.
Vår ambition är givetvis att kunna samla in hela beloppet som ligger på den hissnande summan av 15000:-. Dessa pengar kommer oavkortat gå till Jonas böter.
Alla belopp – stora som små kommer göra skillnad!!

En fullständig summering kommer att erhållas.

Konto nr: 8150-5,964 104 264-4 märk (böter)
Swish: +46 (0)707 65 79 40

Kommentarer inaktiverade.