10 tips på hur du kan skapa ett svenskare Sverige

Texten återspeglar nödvändigtvis inte föreningens åsikter utan ska ses som del i en fri och öppen debatt

Ofta dyker det upp diskussioner och frågor om vad den vanliga människan kan göra för sitt land och sitt folk och för att vända den destruktiva utvecklingen som är verklighet idag och som inte ser ut att avstanna eller bli bättre. Här är ett par tips på saker svenskar kan bidra med för att göra det här landet bättre. Alla kanske inte kan göra allting, men alla borde åtminstone kunna förverkliga ett par av punkterna.

1. Köp svenskt.

Stöd svenska företag och entreprenörer, framför allt mindre sådana, gärna lokala företag med närproducerade varor, men om inte så försök åtminstone att stödja svenska företag framför utländska och multinationella diton.
Våra svenska bönder befinner sig i en svår situation av flera olika anledningar och det är därför viktigt att stödja våra inhemska producenter och näringsidkare så att dessa kan fortsätta med sin verksamhet i Sverige istället för att flytta den utomlands till låglöneländer eller stänga ner verksamheten helt.

2. Stöd nationalistiska organisationer och projekt ekonomiskt.

Alla har inte möjlighet, ork eller viljan att helhjärtat och aktivt engagera sig för ett svenskt Sverige, det är förstås tragiskt, men det är så det ser ut i dagsläget. Då är ett utmärkt alternativ att stödja olika satsningar ekonomiskt istället. Vi nationalister kan inte stoltsera med statligt stöd eller rika sponsorer, tvärtom är allt så gott som allt vårt arbete ideellt och helt beroende av donationer från sympatisörer.

3. Sprid ordet.

Sprid nationalistiska artiklar och länkar till vänner och bekanta. Idag är internet så stort att nästan alla använder det, länka vårt budskap och våra satsningar på Facebook, Twitter eller på andra sätt såväl som ute i verkligheten och hjälp oss att nå ut med vårt budskap till ännu fler. Det är enkelt, smärtfritt och går på ett par klick.

4. Argumentera för nationalismen.

Även om alla som sagt inte själva kan eller vill bli aktiva nationalister så går det utmärkt och enkelt att ändå argumentera för nationalismens principer och idéer precis som för specifika partier och organisationer ute i verkligheten med bekanta, vänner och familj eller varför inte på arbetsplatsen? Debattklimatet måste förändras och för att detta ska kunna ske så måste nationalismen normaliseras och populariseras i de vardagliga diskussionerna, såväl vid fikabordet som på bygget och hemma vid tv-soffan.

5. Skriv insändare och debattartiklar.

Kan du uttrycka dig hyfsat väl i skrift så kan det vara en idé att knåpa ihop texter och skicka in till lokaltidningar och liknande för att bilda opinion där. Eftersom massmedia överlag ogillar nationalismen som ideologi och det vi står för så finns det förstås inga garantier för att dessa insändare tas med i tidningen, men det kan likväl vara värt ett eller ett par försök.

6. Medborgarförslag.

Missköter din kommun sig? Får invandrare förtur till kommunala hyreslägenheter och sommarjobb? Ska det öppnas ett nytt flyktingboende? Skärs det ner på äldreomsorgen? I många kommuner finns möjligheten att som privatperson lämna in medborgarförslag. Den som är folkbokförd i en kommun eller i ett landsting har möjlighet att väcka ärenden i fullmäktige om kommunens eller landstingets ansvarsområden. Använd den möjligheten medan den fortfarande finns kvar!

7. Engagera dig nationellt.

Vill du ta ytterligare ett steg i arbetet för ett svenskt Sverige så är den en god idé att organisera dig tillsammans med likasinnade i någon av de nationalistiska organisationer och partier som finns och verkar i landet idag. Det behövs alltid aktivister och medlemmar som kan hjälpa till med det politiska arbetet att göra Sverige till ett svenskt land igen och befria vårt folk.

8. Delta vid större evenemang.

Några gånger om året arrangerar svenska nationalister större arrangemang så som demonstrationer, konferenser och liknande. Delta vid dessa och visa att det finns ett stort stöd för idéerna som förs fram.

9. Rösta nationalistiskt.

Ofta hörs det röster om att något nationalistiskt parti aldrig kommer kunna komma in i riksdagen, och detta stämmer förstås – om ingen röstar på dem. Vi kan se i länder som Ukraina, Grekland och Ungern att det visst är fullt möjligt för ett kompromisslöst nationalistiskt parti att ta sig in i riksdagen väldigt snabbt, det som behövs är att människor som stödjer dessa idéer faktiskt också röstar på nationalistiska partier istället för att skaka på huvudet och konstatera att det inte gör någon skillnad.

10. Bilda dig själv och var en god förebild.

Vi nationalister kämpar i motvind, vi har etablissemanget, pressen och andra inflytelserika makthavare emot oss. Därför är det så viktigt att vi nationalister bildar oss i de frågor som vi vill lyfta fram, vi ska alltid vara bättre pålästa och mer kunniga än våra motståndare.
Alltså: Läs på om såväl vår moderna historia som aktuella händelser, läs på om statistik, invandring, demografi och allt vad det kan tänkas vara och försök att vara en god förebild och representant för nationalismen såväl på internet som ute i verkligheten.

Kommentarer inaktiverade.